„Пазители: Книга втора от Проклятието на Веронина“ |BOPS Limited Edition

Заради издаването на втората книга от поредицата „Проклятието на Веронина“ от Цветелина Владимирова, Алекс и Райс от „Четат ли двама“ пуснаха лимитирана кутия BOPS. Те споделиха коя ще бъде книгата в нея още когато обявиха, че ще пускат лимитирана кутия. Аз разбира се побързах да си я поръчам и съм много радостен, че успях да се докопам до кутията.

Нека преминем към нейното съдържание.

Първото нещо в кутията е доста интересно. Това е картичка с QR кодове, отвеждащи към клипчета свързани с „Пазители“. Виждал съм подобно нещо само в първата книга на Емил Конрад – „Нещата, на които не ни учат в училище“. Идеята на „Изживей книгата с BOPS“ е иновация, която се надявам да бъде развита.

В кутията получаваме също и плакати с кориците на книгите:

  • „Вестители“
  • „Пазители“

Следващите два артикула са тези гривни.

IMG_20170314_184523_229

До колкото разбрах те са изработена специално за кутията BOPS.

Следва нещо което беше обявено, че ще се съдържа в кутията.

IMG_20170319_145720_359.jpg

Това е първата книга от проедицата Проклятието на Воронина. Тя ни е предоставена в електронен формат. Това е много удобно за мен, защото както и в предишни постове съм споменавал, че голяма част от книгите, които чета ги чета на електронен четец.

Продължаваме с този книгоразделител.

IMG_20170314_184409_390

Както се оказва и той е ексклузивен продукт, който е достъпен само за поръчалите лимитирана кутия BOPS или поръчали „Падители“ предварително. Също така разделителят е подписан от авторката Цветелина Владимирова.

И разбира се най – големият продукт.

IMG_20170314_184306_014

Книгата „Пазители“ е подписана и има специално посвещение от автора. Не мога да кажа нищо за книгата, тъй като все още не съм чел първата от поредицата, но се надявам Проклятието на Воронина да ми хареса, най – малкото защото е написана от български автор.


IMG_20170315_141815_077

Първата лимитирана кутия BOPS определено е сполучлива. Ексклузивните продукти наистина ми харесаха. Надявам се Алекс и Райс да продължават да пускат лимитирани кутии. Ще бъде много добра идея да направят такава и за третата книга от поредицата на Цветелина Владимирова.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s